Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΛΗΘΕΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΑΎΡΟΥΣ...

Και "υποδεχόμαστε" όλη την μαυρίλα και τον σκοταδισμό της Ανατολής του "Αρουραίου των Υπονόμων" ελαφρά τη καρδία, το παίζουμε αφελείς και βλάκες, μέχρις εσχάτης προδοσίας; 

Περιμένουμε και τον βρωμο-Σπήγκελ της ναζογερμανίας, να μας πλέξει τα εύσημα. Τον "Καθρέπτη" (Σπίγκελ), ο οποίος μάλλον, είναι βρικόλακας, και δεν βλέπει ο ίδιος, τον εαυτό του στον καθρέφτη! Διότι ως γνωστόν, οι βρικόλακες ΔΕΝ καθρεφτίζονται!
Το παλικάρι που βλέπετε στη φωτογραφία είναι μαύρος κατάμαυρος! Έχει όμως ολόλαμπρη και χρυσή καρδιά!  


Κυκλοφόρησε αυτή η φωτογραφία στο διαδίκτυο, και μέχρι χθες οι ποντικοφάγοι-ωμοφάγοι Κέλτες οι οποίοι τα πιρούνια και τα κουτάλια τους τα πήγαν, τα έμαθαν, οι "πρόσφυγες" της Κωνσταντινουπόλεως μετά την Πτώση -μέχρι τότε έτρωγαν με τα δάχτυλα, ξύνονταν συνάμα και βαθιά στον πισινό τους για καλύτερη γεύση- τον κορόιδεψαν γιατί, λέει:
-Καλά, ένας Σενεγαλέζος που παίρνει τόσα εκατομμύρια, έχει σπασμένο τηλέφωνο, και δεν μπορεί να πάρει ένα της προκοπής;
Δείτε τώρα, πως τους απάντησε ο μαύρος, με την ολόλευκη, χρυσή καρδιά!
«Όταν ήμουν μικρός, η οικογένειά μου πεινούσε. Έπρεπε να δουλέψω στα χωράφια για να ζήσουμε και περάσαμε δύσκολες στιγμές για να επιβιώσουμε. Ακόμη και ποδόσφαιρο μικρός, έπαιζα ξυπόλυτος!
Όμως τώρα κερδίζω αρκετά χρήματα από το ποδόσφαιρο, και μπορώ να βοηθήσω τους ανθρώπους μου.
Γιατί να έχω 10 Φεράρι, 20 διαμαντένια ρολόγια ή δύο ιδιωτικά τζετ; Τι θα σήμαιναν όλα αυτά για μένα ή για τον κόσμο;
Προτιμώ με τα χρήματα που βγάζω, να χτίσω σχολεία, ένα γήπεδο, να προσφέρω ρούχα, παπούτσια και τροφή σε ανθρώπους που είναι φτωχοί.
Επίσης, προσφέρω 70 ευρώ το μήνα σε κάθε άτομο, σε μια φτωχή περιοχή της Σενεγάλης. Δεν έχω καμία ανάγκη να διαθέτω πολυτελή αυτοκίνητα ή σπίτια.
Προτιμώ αντ’ αυτών οι συνάνθρωποί μου να παίρνουν ένα μερίδιο από όσα πρόσφερε σε μένα η ζωή!".

Αυτά ήταν τα σοφά λόγια του 28χρονου άσσου του ποδοσφαίρου Σάντιο Μανέ, ο οποίος τελικά απέδειξε είναι ότι άσσος και στην ψυχή! Το πνεύμα!
Με τους ωμοφάγους-ποντικοφάγους Κέλτες, να ρεύονται ακόμα τα ωμά ποντίκια που έφαγαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου