Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ!

Πάνε και τα "ΕΛΠΕ" (Ελληνικά Πετρέλαια)! Μετά τα "Χελλένικτραϊν", μας προέκυψαν και τα "Χελλένικ Ένερτζι"! Σε λίγο ούτε τους γονείς μας δεν θα μπορούμε να ξεχωρίσουμε, ανάμεσα στο φάδερ το μάδερ και τα άλλα αρλουμποφράγκικα, τα οποία το πολυεύσπλαχνο και πολυέλαιο Υπουργείο μας της αμορφωσιάς και του σκοταδισμού, φρόντισε να εισβάλει με νόμο παρακαλώ, ακόμα και στις αθώες ψυχές των νηπίων παιδιών μας! Φέτος δόθηκε και πάλι αγώνας για το αν τα παιδιά μας, οι μαθητές μας θα πρέπει υποχρεωτικά, να διδάσκονται τα άχρηστα και εβραίικα θρησκευτικά από τα αρχαία, γιατί όχι; Ελληνικά!  Τάχα τα αρχαία είναι πιο δύσκολα, τα αλαμπουρνέζικα που δεν έχει ιδέα η οικογένεια και το "σπίτι", πιο εύκολα! Αυτό κι αν είναι βλακεία!


Η προδοσία, διάλυση, κατάργηση, και αλλοδαπή βωμολοχία στην Ελληνική γλώσσα φαίνεται να πετυχαίνει αριστοτεχνικά με διάφορες παπαρο-δικαιολογίες στην μία και μοναδική γλώσσα στον κόσμο, την Μητέρα των Γλωσσών, όλες οι άλλες αν θέλετε την γνώμη μου και την άποψή μου, γίνονται πάρα πολύ ωραίο... στιφάδο!
Πάνω στην οποία αποπατούν πρώτον το ΥΠΠΟ, που... σφυρίζει κλέφτικα γι' αυτήν την μάστιγα, δεύτερον το α-Παιδείας και Αχρηστευμάτων, τρίτον το ζω-Εμπορίου με τα μπραντ, και ότι άλλου είδους λεκτικής αηδίας, ανοησίας, μπορεί να φανταστεί κανείς!

Το έχουμε ξανά γράψει και μάλιστα πολλές φορές, αλλά κανείς δεν φαίνεται να ιδρώνει το αυτί του από αυτά τα τσόλια που κάθονται στα γνωστά έδρανα, "με αποκολλημένα τα πισινά" Κώστα Γιαλίνη, τα αμόρφωτα και τα απαίδευτα, τα βολεμένα και τα κατουρημένα, τα οποία ίχνος τσίπας, αλλά και ελληνικής συνειδήσεως έχουν, κατ' όνομα μόνον Έλληνες ή κατ' ευφημισμόν προς το αρχαιοπρεπές, δεν είναι μόνον οι καραμπινάτες προδοσίες στυλ Πρεσπών που προσχώρησαν οι κάθε είδους "μπαζιάνενοι" με τους συνεργούντες των άλλων παρταλιών της γραπτής καθημερινής "κουλτούρας", αλλά και των τσουλιών των... χρωματιστών υαλοπινάκων!
Ξέρ'τε όμως, κι εμείς που τους ανεχόμαστε, ή κάνουμε την πάπια κατά το λαϊκόν, δεν είμαστε καλύτεροι, είδατε τι έγινε στην Περσία (από τον Περσέα, που όταν το ακούν οι Ιρανοί γίνονται... τούρκοι!)... Τελικά το ασθενές φύλλο που δεν είναι καθόλου ασθενές, όταν δεν αυτο-εξευτελίζεται και αυτό, μπορεί να κάνει θαύματα!
Να μου το θυμηθείτε, σύντομα κάποια στιγμή, και εδώ θα γίνει της... Περσίας! Αλλά θα προηγηθεί πρώτα της τουρκιάς! Στην οποία την κεφάλα του Ντογανιού της οι γυναίκες θα έχουν λάβαρο, όταν θα εισβάλλουν εκεί, είτε στο κτηνοβούλιο, είτε στην Αγιασοφιά την ώρα της... προσευχής!

Ισλάμ και Χριστιάν μάχονται αλλήλοις από τότε που γεννήθηκαν, το Χριστιάν προηγήθηκε 3-4 αιώνες για να ισοπεδώσει την ανερχόμενη σοφία (κλασική Ελληνική) στον "επικίνδυνο" ανήφορο που είχε πάρει, η ιερο-παρεο-τσοκαρία είχε αρχίσει να χάνει πάρα πολλά, και στην αρχαία Ελλάδα έτσι ήταν, αυτήν αντέγραψαν κατά κόρον εξ' άλλου ΌΛΟΙ, μόνο που στην Αρχαία Ελλάδα τους θεούς τους είχαμε του χεριού μας, δεν τους δίναμε και πολύ σημασία, κάποιες στιγμές, τους αφήναμε να κάνουν το κομμάτι τους, όπως και αυτοί, οι θεοί, άφηναν να κάνουμε το κομμάτι μας κι εμείς! Κάποιες φορές, δεν αναμειγνύονταν στα προσωπικά των θνητών. Αφού τους χώριζε μέγα χάσμα και η θνητότης από την αθανασία! Υπήρχε, ναι, αυτό που λέμε ισορροπία, αυτό που λέμε αγαστή και ειρηνική συμπόρευση. Συνύπαρξη.

Με το Ισλάμ και το Χριστιάν  όμως σήμερα, που και τα δυο έχουν στόχο και σκοπό την υποδούλωση του πνεύματος, και όχι του σώματος, το σώμα είναι φθαρτό, φεύγει, το πνεύμα είναι αυτό που μένει και κάνει τη ζημιά, αυτό, το πνεύμα θέλουν να καθυποτάξουν και τα δυο αυτά σχήματα, γιατί καθυποτάσσοντάς το, δημιουργούν και τις γνωστές αγέλες προβάτων (ποίμνια), τις οποίες πλέον εκ του ασφαλούς μπορούν να διαχειριστούν προς το συμφέρον τους, των φιλοδοξιών, των εγωισμών, και την ικανοποίηση του αρρωστημένου εαυτού τους.
Η γυναίκα που κατακρεουργήθηκε  από τα περσικά κτήνη, είτε του ενός στρατού είτε του άλλου εκεί, δεν διαφέρει σε τίποτα από την Αλεξανδρινή Υπατία, είναι η "Αγία Υπατία του Ισλάμ", και θα είναι αυτή που θα το εκδικηθεί, γιατί μια ιστορική φράση λέει: Ο Κύβος  ερρίφθη!
Τα τέρατα της Τεχεράνης ασύδοτα και ανεξέλεγκτα μας έδωσαν μια γεύση τι περιμένει την ανθρωπότητα στο εγγύς μέλλον, στο οποίο την οδηγούν οι μαυροφούστανοι και οι μαυρογένηδες, δεν είναι τυχαίο που και οι δυο είναι ντυμένοι στα κατάμαυρα, όπως και η   κατάμαυρη, μιαρή ψυχή τους.
Ο Καζαντζάκης είχε πει: "Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ΛΕΥΤΕΡΟΣ". Και αυτήν την ελευθερία οι Έλληνες, την έχουν ραμμένη στο πετσί τους όσο κανείς άλλος λαός στον κόσμο! Όχι πως οι άλλοι συνάνθρωποί μας υστερούν σ' αυτή την αξία, αλλά, όπως και να το κάνουμε, είναι κάνα-δυο κλικ παρακάτω από εμάς! Παρεμπιπτόντως, ψάξτε να βρείτε και το αριστουργηματικό κινηματογραφικό έργο "Οι Βράχοι της Ελευθερίας" με θέμα την Ελληνική Επανάσταση, χολιγουντιανή παραγωγή, άριστη, παρότι κάποια δημοσιογραφικά σκατά των Αθηνών την λοιδόρησαν και την κορόιδεψαν στην πρώτη προβολή της. Θα δείτε εκεί την σημερινή Ιρανή των διαδηλώσεων, την "Γυναίκα με το Δρεπάνι", η οποία έκανε πράματα και θάματα στις στρατιές των τούρκων του Ιμπραήμ και των άλλων, εγώ νόμιζα ότι η ηρωίδα αυτή ήταν εφεύρεση του σκηνοθέτη, να βάλει ένα δρεπάνι δηλαδή ως όπλο στα χέρια της πρωταγωνίστριας, μόλις προ ολίγων μηνών το έμαθα, κι αυτό εντελώς τυχαία, πως "Η γυναίκα με το Δρεπάνι" είναι πρόσωπο υπαρκτό, τι άλλο; Μανιάτισσα στον Δυρό και τις άλλες μάχες της Πελοποννήσου, της οποίας το άγαλμα κοσμεί και  πάρκο του Πειραιώς, κατόπιν παγίου αιτήματος των Μανιατών του Πειραιά και άλλων παραγόντων!
Οι Γερμανοί, τα ρομποτάκια του Χίτλερ του Χίμλερ και του Γκέμπελς, ακόμα και οι σημερινοί (οι ίδιοι είναι, δεν άλλαξαν καθόλου), απορούν και εξανίστανται γιατί οι Έλληνες παραβιάζουν τα... τροχονομικά (ανόητα) σήματα το καλοκαίρι όταν τους βλέπουν να οδηγούν, ενώ αυτοί μπορούν να πηγαίνουν χιλιόμετρα ακολουθώντας τα, ας είναι και λάθος! Και, σας θυμίζω ότι μια πανηλίθια Βελγίδα, γιατί μόνον ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος στην περίπτωσή της, τίποτα άλλο, ακολουθώντας τις οδηγίες της κοριτσίστικης φωνής του δορυφόρου στο τζιπιές της, να πάει στο σπίτι της από την δουλειά της που πήγαινε κάθε μέρα σε 5-10 λεπτά με το αυτοκίνητό της, έφτασε στο Ζάγκρεμπ! (Δεν είναι καθόλου αστείο, είναι πραγματικότης!).
Και έφτασε στο Ζάγκρεμπ, γιατί η ΕΛΕΥΘΕΡΙΆ της σκέψεώς της είχε χτυπήσει ΚΌΚΚΙΝΟ, και απόλυτο ΜΗΔΈΝ! Στην Ελλάδα αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί ΠΟΤΈ, ούτε και σε κάποιον πνευματικά καθυστερημένο!  
Αυτό το έχουν αντιληφθεί ΌΛΟΙ οι λαοί της ΕΕ, γι' αυτό και προσπαθούν με κάθε μέσον, νύχια και δόντια να μας εξευρωπεήσουν, να γίνουμε Ευρωπέη κι εμείς δηλαδή, όπως αυτοί! Εμείς που γεννήσαμε την Ευρώπη, αλλά ο αχάριστος σ' αυτή την περίπτωση Δίας, αφού την φτιάξαμε τόσο ωραία, τόσο όμορφη, έγινε... ταύρος (σε υαλοπωλείο;), και μας την πήρε!
Σ' αυτή την προσπάθεια οι Ευρωπέη, κανονικά είναι τα, Ευρωπέη, έχουν συνηγόρους και συν υποστηρικτές όλα τα βδελυρά και βρωμερά μορμολύκεια της Ελληνικής πολιτικής, και στην ΕΕ και στην Ελλάδα! Γνωρίζοντας πολύ καλά και ότι αν θέλεις, να δολοφονήσεις έναν λαό, άρχισε πρώτα από την γλώσσα του, και μετά τον τρόπο ζωής του! Για να πάμε εκεί που ξεκινήσαμε.
Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αλλάζουν ραγδαία και επικίνδυνα και τα δυο!
Εμείς... Εμείς φαίνεται να δείχνουμε απαθείς, στο ίδιο έργο θεατές, απλά κουνούμε τα χεράκια μας, δηλαδή... χειρονομούμε!
Οι γροθιές και οι κλωτσιές μας όμως, αλά γυναικών της Περσίας είναι στον δρόμο!
Εξ' άλλου, οι δικές μας οι γυναίκες προηγήθηκαν κατά πολύ των Περσίδων με την "Λυσιστράτη" του Αριστοφάνους, η οποία φαίνεται, όχι μόνον να μην πάλιωσε ποτέ, να είναι επίκαιρη πάντα, αλλά να είναι αυτή ίσως, που θα διαλύσει και τα δυο "μαύρα κόμματα" του αραχνιασμένου παπαδαριού, και από τη μιά, και από την άλλη πλευρά! Το οποίο τείνει με τις εξαγγελίες του περί ενός λαού και ενός θεού, θέλει να δημιουργήσει το καθένα για λογαριασμό του, και την λεγόμενη "παγκοσμιοποίηση".
Αλλά η τελευταία, φαίνεται, μάλλον, αν όχι σίγουρα, να οδεύει ήδη, "στα λερωμένα τ' άπλυτα, τα παραπεταμένα", της ιστορίας, της ανοησίας και της άπατης βλακείας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου